Logo Tarin Database

Train Database is een webapplicatie om je complete treinenverzameling en toebehoren online bij te houden en te beheren.

Elke categorie en subcategorie kan je zelf aanmaken! Nooit meer te veel of te weinig categorieën. Uitgebreide beheer-pagina en statistieken. Handige opties die je naar eigen keus aan- of uit kan zetten, zoals een logboek, decoder adressen in gebruik, wensenlijst en nog veel meer...
Tevens kan er bij het toevoegen van een nieuw item aan je verzameling gezocht worden in de verzameling van andere gebruikers (mits die toestemming hebben gegeven) om snel via het artikelnummer de juiste teksten en bedrijfsnummers te vinden.

Maak een gratis account aan en start met het bijhouden van je verzameling! Eventueel kun je een snelle start maken door een Excel sheet te importeren.

Over 'Mijn Treintje'

'MijnTreintje.nl' is het resultaat van de andere kant van 'onze' hobby. Als je de mogelijkheden niet hebt om zelf een leuke baan te bouwen omdat je de ruimte niet hebt, is het wel zo leuk om alle vindbare informatie over deze hobby te verzamelen. 'MijnTreintje.nl' is dus niets meer dan een verzameling van informatie over onze hobby...

Disclaimer: 'mijntreintje.nl' is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de geboden inhoud van websites en/of webwinkels welke door een link via deze site bereikbaar zijn.

Modelspoorkalender

Evenementen voor modelspoorliefhebbers

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Inlogformulier

Inloggen op deze site is alleen toegestaan aan hen die hiervoor expliciet toestemming hebben door een gratis lidmaatschap aan te gaan.